Собственикът на компанията, която е генерален спонсор на Левски - Мило Борисов, влезе в Надзорния съвет на клуба. Това стана ясно след днешното Общо събрание на "сините". Сбирката на акционерите стартира в 11:00 часа в сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Регистрацията на хората, които притежават дялове от "сините", започна в 10:00 часа.

В точка 7 пише: Приемане на решение за освобождаване от отговорност на членовете на Надзорния съвет и на Управителния съвет за дейността на Дружеството до датата на провеждане на Общото събрание. Предложение за решение: ОСА освобождава от отговорност за дейността им членовете на Надзорния съвет и на Управителния съвет за дейността на Дружеството до датата на провеждане на Общото събрание.

А в точка 8 е записано: Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството. Предложение за решение: 1. ОСА освобождава всички членове на Надзорния съвет на Дружеството. 2. Приема нов състав на Надзорния съвет на дружеството, съгласно направените предложения, събрали необходимото мнозинство.

В момента членове на НС са мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, Антон Краус и Мило Борисов.

подкрепя българския спорт