Заметник-треньорът на Левски, Живко Миланов, сподели, че е останал много доволен от продукцията на неговите играчи при нулевото реми като гост на Черно море, но призна, че резултатът не го задоволява с оглед на многото пропуски на неговите момчета. 

„До голяма степен момчетата изпълниха изискванията. Не съм доволен от резултата, но съм доволен от повечето елементи на терена. Контролирахме мача, пресирахме високо. Илиан Илиев е сред най-добрите треньори в България, аз го познавам добре. Те имат много играчи, които искат да играят с топката, така че трябваше да ги пресираме“, започна асистентът на Славиша Стоянович.

„Не ни достигна шанс и класа в завършващата фаза. Момчетата дадоха много на терена и съм убеден, че с много работа ще покажат съвсем друго лице. Хубаво е, че имахме много шансове, тъй като това не се получаваше в последните мачове. Длъжни бяхме да отбележим, особено на такъв труден терен“.

„Ситуацията с пандемията е непредвидима, във всеки момент може да изкочи нещо неочаквано. Виждате, че и от щаба имаме доста болни, включително и Славиша. Искам да използвам възможността да му пожелая бързо оздравяване. За братя Цоневи е рано, но Анди Краев ще играе все повече“, завърши Миланов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.