Новакът в Югоизточната Трета лига Левски (Крумовград) продължава със сериозната селекция, която да им помогне за влизане във Втора лига. 

Крумовградчани взеха вратаря на Монтана Благой Макенджиев, плеймейкърът Красимир Илиев от Хебър (Пазарджик) и централният бранител от Добруджа (Добрич) Цветелин Радев, които са най-сериозните имена за момента в селекцията на тима.

Другите нови попълнения на отбора са Петър Христов (Литекс), Джунейр Яшар (Локомотив ГО), Беркай Халил (Извор) и Ахмед Осман (Димитровград), Димитър Калчев и Мартин Симеонов (Левски Карлово).

Левски (Крумовград) започва подготовка на 1-и юли, а от 18-и до 29-и юли ще бъде на лагер в Банско. Там момчетата на старши треньора Стефан Генов ще имат три контролни срещи. На 21-и другия месец излизат срещу домакините от Банско, на 24-и е срещата с Пирин (Гоце Делчев) и на 28-и е третата проверка с Вихрен (Сандански).

Първенството на Югоизточната Трета лига ще стартира на 7/8 август и ще бъде с 20 отбора тази година, след като Локомотив (Пловдив) и Берое (Стара Загора) решиха да включат свои дублиращи състави.