Не знам как ви взимат на работа толкова недодялани и неинформирани. Контузията е Кама е на 17 Ноември. Хайде сега да смятаме...
Пътникът говори за новата играчка на Перес :)
Ебаси смешната статия. Няма играч, който да иска да печели титли и отличия и да приеме факта че ще играе за този фалшив и измислен отбор - псж.
Задава се новия евроидиот на хоризонта.
Тази година този смешен и изкуствен отбор няма дори да прескочи групите на ШЛ.
90% от коментарите на хората, които са писали долу, са еталон на сегашния прост българин. После се сърдите, че взимате 1500лв заплата и всичко е против вас. Да пишеш лошо против един от малкото, които са успели сами да стигнат до такова ниво, без значение за кой спорт става въпрос, е меко казано - жалко. Адмирации за Гришо. Победи се сам, но направи един хубав турнир.
@emokanar Поклонник съм на майка ти като цяло, защото е много добра във всички дисциплини. Лошото е, че роди един евтин джендър като теб и нещата се объркаха. Все пак пловдивски бек си, да не те обиждам селяко.
Ясно е, че Мбапе е малоумен, но чак толкова едва ли. Уважение към Пуул, ама... Хайде сериозни новини. От гонг нека да следят актуалните новини....
Браво на Марти. Показал е завидни качества и е впечатлил всички в Барса. Те сега обаче го връщат в гранда Славия, за да може той да избухне и евентуално отново да го гледаме с екипа на Барса, но във фифата. Да се надяваме Анкарагюджу да следят изявите му. Браво.
Силен трансфер. Подобен на Мудрик в Челси ...
Със сервиси тип "плажен волейбол" няма как да спечелиш мач. С малшанс Барса падна от Байерн с 8 гола. По същата логика...
Имайки предвид английските идиоти как мятат по 100 млн за ментета като Мудрик и тем подобни, то Феде струва към 150 млн. :)
Винисиус е със статус на "непродаваем". Не знам защо вашите новобранци си губят времето да пишат фалшиви статии преведени от жълти медии. Като цяло доста ви падна нивото като медия.
Изкуствен отбор с изкуствени фенове със собственик неразбиращ нищо от футбол. От цялото нещо пострада само Мбапе, който изпусна възможността да запише името си с златни букви идвайки при нас.
Тотално си съсипа кариерата това момче. Може само да мечтае да стигне и 1/10 от това, което направиха Меси за Барса или Кристиано за Реал. :)
Много ми е смешно как антонимите "рекорд" и Хари Кейн са в едно изречение.
Не знам защо продължаваме да бутаме жените към този спорт. Каква е тази педеращина в последните няколко години да се смесват мъжките неща с женските. Просто не го разбирам. Тони е един от най-добрите халфове в историята. Записал е с златни букви името си. Държанието му, както това на Лука, са пример за всички футболисти и подрастващи тинейджъри. Жалко е, когато едно такова недоразумение започне да ръси мозък в сфера, която е доста непонятна к далечна за нея.
Колко жалка медия сте. Ученици на дистанционно обучение ли сте пуснали да ви превеждат крадените статии?
Еми то и вие ставате за смях с преписаните ви статии пълни с правописни грешки, но такъв е живота. Във вашата медия работят само стажанти и някакви измислени герои. Като цяло сте най-смешната медия в България.
Не знам кой измислен герой ви пише статиите, но нека, когато тръгне да прави неща, преди това да прочете и да си напише домашното! Григор има две победи срещу Циципас от 4 срещи помежду им. Много слаб кънтент имате последните години.
Клоунът си е клоун и цял живот ще бъде такъв. Щом е избрал парите - нека да отива. След 10 години няма да го помним този кой е...
Има доста момчета в чужбина, подобни на него, които носят български корени, но са приели друга националност. Само в школата на Щутгарт са 3-ма. За жалост трябва да си повече глупак, отколкото патриот, за да играеш за този изгнил от корупция и порно национален отбор.
По-глупава и безсмислена статия не бях чел! Как може толкова НЕФУТБОЛЕН човек да допускате да пише статии? Една от причините Мбапе да иска да дойде Е ИМЕННО ФАКТА, ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ЗАЕДНО С БЕНЗЕМА, както се случва в момента в националния отбор. Просто нечувана идиотия
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХХАХАА
Тези момчета са срам и позор за страната ни. Който ги хване ги унижава. Никога не сме губили от Япония с 3:0 в цялата си история, но сега и това ще стане факт! СРАМ!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Поредните грешно похарчени пари. Нищо не става от пича :)
Това може да го напише само и единствено жена и то жена, която не си е направила труда да гледа мача. Засрамете се!!! Уотфорд можеше да бие с 10 гола разлика и само късметът, защита и добрите реакции на Лено подариха точка на Арсенал.