Шампионските амбиции на Ливърпул свършиха с равенството срещу МЮ. А пък те ''сладките карамели'', живи да ги оплачеш. От 2010г. това им е трета победа (все с 2:0) срещу Ливърпул. Нека се радват сега, защото следващата радост ще е след 2030 година.
Вие няма да влезете в четворката, камо ли шампиони да станете. Но ... мечтите са безплатни.
Днес е 01.10., а не 01.04. Значи Пелето е направил сериозно изказване. Ами честита да им е поредната победа. След няколко кръга може и шампиони да станат.
Ако теста е 11 срещу 9, неадекватни съдии на терена и ''бъгната'' VAR система, много ще сте наясно докъде сте стигнали.
Вие редовно си падате от Лудогорец. Факт №1: от 44 срещи за първенство, имате 8 победи, 9 равни и 27 загуби. Факт № 2: от 2017 година имате 17 загуби и нито една победа за първенство. Ха честито и продължавайте да мечтаете!
Този бизон е голям нещастник. С неговите 4-5 гола на сезон може да изпревари Лутън, а колкото до Ливърпул, ще видим още тази събота.
Това което иска Клоп, трябваше да го направи преди две години, а не да чака ''потъването'' на отбора и тогава да се сети. Нали все казваше, че има достатъчно и то добри футболисти ( Минамино, Соланке, Кариус, Кейта, Окслейд - Чембърлейн), за които даваха пари, за да ги имат, а сега си отиват без да вземем и пукнат грош. Лошо Клопо, много лошо!
Великият голмайстор на България ни напусна, но завинаги ще е в сърцата ни. Бог да го прости!
Щом тази е следващата, значи е станал световен шампион. Нали тя му беше по първата мечта.
Направо ни шашнахте - 20 място в крайното класиране, а изненадата е за вас.
Обичал истината, а не иска да каже какво се случи. Е, аз как да разбера, защо е напуснал Байерн. Статистиката му за баварците е повече от впечатляваща. Ще видим какво ще направи в Барса.
Феновете на Милан няма да се зарадват, че Дивок Ориги пристига на стадион "Джузепе Меаца", вместо на легендарния "Сан Сиро" . Нищо, че стадиона е един и същ, но наименованието е различно.
По добре щеше да е, ако вместо рекорди, да гони футболиста, който трябва да пази. А то какво стана - Винисиус си стоеше кротко зад Сашето, а той дори не се обърна да го види.
Стига бе, аз мисля, че още на 20 март ги поздравиха насред Мадрид с едно нищо и никакво 0:4. Ама то не се брои, защото есента ще има още поздрави.
''Припомняме, че от този сезон головете на чужд терен в елиминационната фаза не важат."
Странно, а аз си мислих, че Ливърпул има аванс от два гола, а тя каква излезе - според Гонг мач в Милано все също не е имало.
Когато човек говори за чест и достойнство, и е чужд на сребролюбието, трябва адекватно да реагира на създалата се ситуация в отбора. Не трябва да имаш финансови претенции, не трябва да отъждествяваш феновете на отбора като някакви животни издаващи звуци. Бъди мъж, отивай си със здраве и ако наистина си голям треньор, докажи го. Как? Като вземеш да тренираш отбор от трета дивизия (В група), да го вкараш в елитната група и да се бориш за място в първата шестица. Само тогава ще бъдеш признат и уважаван. А до тогава - желая ти здраве и успех в професията!
Крушарски е като противоградна ракета (нали самият той прави бизнес с такива продукти), не винаги изказванията му попадат в целта. Трябва да е малко по - скромен в изказа, защото това му пречи. А колкото до ''скъсването'', нека да е благодарен на датчаните, че не им съдраха шортите.
Ако си доминирал, дори и за кратък период от време, си длъжен да материализираш тази доминация, т.е. да вкараш гол. А да се оправдаваш и със загуба на концентрация за 15 минути, си е малко смешно. Ситуацията в клуба е такава, че ти си сложен за треньор, ама до кога ще е това ... концентрацията ще покаже. ,,БЕРОЕ'' е над всичко и всички!
,,Ето колко е прибрал Акрапович на раздяла с ЦСКА'' - Колко е прибрал, че не разбрах? Може би 1000 лв или по-малко. Гонг както винаги са много точни.
Това е правилният избор. Независимо, че съм фен на ""Ливърпул", не мога да не призная, че Едерсон е с класа над нашия голкипър.
Има една поговорка, че човека е единственото животно, което се спъва два пъти в един и същи камък. През 2012 година Ферарио Спасов беше изгонен от Ботев Пловдив и защо трябваше да го вземат отново. Той може да е Спасов, но не е спасител. Където е бил треньор, то е било за не повече от година. Единствено в Монтана изкара две. Щом е бил на такава заплата (15 хиляди), няма да го мислим. Гладен няма да остане.
За девет сезона да е изиграл само 61 срещи за Челси, мисля че е малко. От 2008 - 2017 г. е изиграл 261 мача и е отбелязал 21 гола.
''Головата машина на ЦСКА 1948 се присъедини към отбора'' ?!?!? .......И колко гола и в колко срещи за ,,ЦСКА 1948'' има головата машина?
Рой Кийн може и да е прав, но аз съм сигурен, че това ''недоразумение Лалана'' не е за отбор от втора лига, камо ли в отбор като Ливърпул. Дано в края на сезона да се отървем от него.
Ех, Желько, Желько! Какви 50 милиона ти се въртят в главата. Те от Майнц 05 дадоха 3 милиона, когато Тошко беше в най-добрите си години (ако е вярна информацията). Сега в България няма отбор, който да даде дори и 1 милион лева. Да е жив и здрав Тошко и да си играе в Ботев, защото там му е мястото, и там истински е ценен.
Григор Димитров е талантлив, спор няма. Но да се мисли, че първите трима в ранглистата на ATP му пречат да си развива таланта, е смешно. Точно толкова, колкото и онези младите на по 20 - 22 години, а и тези след 400 в ранглистата. Единствен виновник е Гришо, защото се е родил в България и независимо, че живота му минава в постоянно обикаляне по света, а постоянна резиденция е Монако, мисленето му е българско. Ето там е проблема и той трябва да бъде лекуван. Иначе нещата ще станат - днес паднал от 405-ия, а след време, самия той се отзовал на тази позиция. Аз се надявам Григор да не допусне това да се случи.
На турнирите в Барселона, Мадрид, Рим и Женева, нашето момче излизаше от играта още след първия кръг. Сега ще участва в турнир от Големият шлем и не ми се вярва, че ще стигне до среща с Марин Чилич.
Брех, да му се не види, че и скромен - ,, Спечелил съм купата, аз трябва да съм ,,Футболист на годината". Давайте му приза, докато не се е отказал.
Много рано си отиде от този свят Пальо.Той завинаги остава един от плеадата велики футболисти на футболен клуб ,,Левски". Бог да го прости!
..."Очаквана развръзка. Този мач потвърди мнението ми, че ако съм здрав и добре трениран, ще бия Джошуа.Британецът не е нищо повече от мен - коментира Кобрата."
А големият шампион Кличко е и голям човек, защото знае как да отдаде заслуженото на противника, и да го поздрави за успеха. На Кобрата желая здраве, добра тренираност и умереност в изказванията, и дано да попадне отново в листата на кандидатите за двубой с Джошуа.
  • 1