Един от най-опитните румънски национали Габриел Тамаш разкри, че през декември е бил на крачка от договор с Литекс. Той е водил преговори тогавашния наставник Лауренциу Регекампф и е имал споразумение за подпис. 

После обаче дойдоха бурните събития около ловчанлии. Те първо бяха напуснати от специалиста, а в средата на месеца бяха изхвърлени и от А група. Това накара крайния бранител да търси други опции и сега пак ще играе под ръководството на Регекампф, но в Стяуа. Интересното е, че негов агент е съпругата на специалиста Ана-Мария Продан. 

"Все още не може да се брои завръщането ми на "Генча" за сигурно, защото тепърва ще подпишем договора. Аз много искам да нося екипа на Стяуа, но все пак има неща около контракта ми, които мениджърката ми трябва да избистри."

"Само ще ви кажа, че заради треньора Лауренциу Регекампф отказах договор на Кардиф вчера. С него говорихме да го последвам в Литекс през декември и бях много близо, но знаете какво се случи там. Сега се надявам да работим заедно в Стяуа", сподели Тамаш. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS