Племенникът на Ангел Бончев Йордан Апостолов заяви за Гонг, че ситуацията в Чавдар Бяла Слатина е повече от трагична и това е причината да напусне клуба заедно с още четирима футболисти.

„След като разбрахме, че Бойко Величков и Ивайло Петров напускат, решихме, че трябва да ги последваме в знак на съпричастност. Те бяха единствените хора, с които можеше да се говори, както за футбол, така и за цялата организация. Сега няма с кого да се говори по тези теми и взехме решение да напуснем”, каза Апостолов.

Той потвърди, че в клуба не са взимали заплати от Нова година насам. „Последните възнаграждения, които получихме са за месец декември. В клуба няма масажисти, няма терени, няма нищо общо с футбола”, каза Дани Апостолов.

Футболистът потвърди, че той и неговите колеги Явор Тричков, Георги Ковачев, Георги Владимиров и Георги Андреев са напуснали и вчера са разтрогнали договорите си по вина на клуба.

Вчера треньорите Бойко Величков и Ивайло Петров напуснаха, след като също разтрогнаха договорите си по вина на клуба, заради неизпълнени финансови ангажименти.