Картони, които ще влязат в историята, на спортна зала "Дан Колов" в Севлиево вдигна Антон Генов, констатира bgreferee.org.

Бившият рефер ръководи мач между ветераните на ЦСКА и Видима-Раковски, който бе част от честването на 90 години футбол в града. Генов вдигна първо жълт, а след това червен картон на Юри Паунов-Любезната от ЦСКА.

Домакините веднага отбелязаха, че зрителите в тази зала не са виждали картони в играните досега срещи. Твърдите влизания на Паунов бяха по-обсъждани дори и от победата с 10:4 на ветераните на ЦСКА.

Антон Генов бе решил да ръководи двубоя от центъра, но при показването на картоните му се наложи да спринтира, показвайки че все още е в добра кондиция. Бившият национален селекционер Пламен Марков игра по едно полувреме за двата отбора, но не можа да се разпише.

В състава на "армейците", воден от Васил Романов, личаха имената на Ради Здравков, Методи Деянов, Мартин Зафиров, Христо Марашлиев, Йордан Йорданов-Жан.

Картоните влязоха в употреба и през третото полувреме, което се състоя в хотел "Севлиево Плаза". В ролята на съдии обаче влязоха ветераните на ЦСКА, на които Генов великодушно предостави картоните си.