Ръководството на ЦСКА направи нова промяна в плана за подготовката на тима за новия сезон. Официалният сайт на „червените“ обяви, че първата тренировка на отбора ще се състои в сряда, 12-ти юни, oт 10 часа. Първоначално от Борисовата градина трябваше да се съберат за първо занимание на 6-ти този месец, но в последствие програмата претърпя промяна и бе обявено, че първата тренировка ще се състои утре, 10-ти юни. Това е третото разместване на програмата.

От съобщението на официалния сайт на ЦСКА става ясно, че в първите два дни от седмицата, футболистите на тима ще преминат задължителните медицински изследвания. От клуба не уточняват кой ще изведе отбора на първото занимание в сряда.

Ето и информацията, която бе публикувана в официалния сайт на тима:

Армейци,

утре (10.06), представителният отбор на ЦСКА София стартира лятната си подготовка за сезон 2013/2014, която започва с провеждането на медицински прегледи на футболистите.

Първата тренировка на тима е насрочена за сряда (12.06), от 10:00 часа на стадион „Българска армия”. След заниманието ще се проведе пресконференция в залата за срещи с медиите на стадиона.

Напред червените!

ЦСКА ЗАВИНАГИ!