Сдружение „ЦСКА Завинаги” има гостовност да закупи 1800 седалки за реконструкцията на Сектор „Г” на стадион „Българска армия. Това ще стане с парите от DMS дарения, събрани от „ЦСКА Завинаги” от ноември 2013г. до края на април 2014г.. Те ще бъдат предоставени в натура, за да се гарантира волята на феновете. Това обяви ръководството на сдружението на пресконференция днес.

Пред медиите бе показан одитен доклад за получените чрез DMS дарения на обща стойност от близо 15 хиляди лева. От „ЦСКА Завинаги” са категорични, че имат готовност да помогнат за реконструкцията на Сектор „Г”, но при ясна позиция на собственика на клуба и дефиниране на ангажиментите.

„Имаме готовност да купим седалки, но това ще стане, когато могат да се използват, а не да стоят пред стадиона да прашасват”, заяви председателят на сдружението Александър Чакмаков.

Пълното изказване на Александър Чакмаков може да чуете в звуковия файл.

На пресконференцията присъстваха още генерал Иван Мечков, председател на контролния съвет, Стефан Войнов- заместник председател на сдружението, Веселин Ралчев, член на Управителния съвет, архитект Ивайло Мишев, който също е член на Управителния съвет и адвокат Петьо Славов.

„Получаваме месеци увъртъне, въпреки че Министерството на младежта и спорта казва „Да” за инвестициите. Очакваме г-н Томов да каже „ОК” и да ни дари акции при съотношение 3:1, както е нашата договорка. Тук става дума за принципи. Имаше апел да купим акции, но ние като сдружение нямаме право да купуваме акции”, обясни още Веселин Ралчев.