Един от най-опитните играчи в състава на Левски Христо Йовов излезе първи и смело отговори на журналистическите въпроси след четвъртата поредна загуба на „сините”, този път от Черноморец.

„Според мен Левски не игра слабо днес, но след изявите през миналите седмици, е нормално да те сполетят такива неща. Загубихме незаслужено, за разлика от другите мачове. Но когато тръгне по нанадолнището колата, много трудно се спира. Вече няма извинение. Не създаваме голови ситуации и не отбелязваме. Няма значение че съм нападател, чувствам се зле и това е,” заяви Йовов.

„Не знам вие как гледате мача, опитвате се да създадете хаос в Левски. Ясно ми е, че търсите това, за да има интерес. Мачът с ЦСКА заслужено го загубихме, но не и днес,” отговори той на друг въпрос. „Аз не обвинявам вас, загубеното е загубено, няма връщане назад. Този мач със сигурност не трябваше да го губим, имаше желание в момчетата, имаше игрово превъзходство, но това е.”

„Надявам се още в четвъртък да прекъснем това нещо, което се случва,” каза още нападателят.

„Създава се някаква илюзия, че Лацио е слаб отбор, това е Лацио от Рим, доколкото аз знам,” коментира Йовов на въпрос за предстоящия сблъсък от Лига Европа.

„Левски от София трябва да побеждава. Влизаме в безсмислени спорове. Когато сме загубили, сме загубили заслужено, според мен днес загубихме незаслужено,” завърши Христо Йовов.