Президентът на Литекс Трифон Попов изрази подкрепата си за блокираните часове, в които да не може да се излъчва футбол по телевизията. Това мнение Попов изрази след края на работната среща в БФС с футболните босове, Боби Михайлов и Стефан Капралов.

„Това беше работна среща, в която обсъждахме нашите бъдещи действия и какво ще правим от тук нататък. Оферта няма, но има запитване от други телевизии. Всичко е въпрос на преговори. Всички отбори си искаме парите и смятаме, че глобите не са справедливи. След около седмица би трябвало да стане ясно, защото новото първенство чука на вратата”, каза Попов.

„Надявам се да няма вариант да останем без телевизионно предаване, но всичко става. На мен ми харесва идеята за блокирани часове. Мисля, че това е добър вариант”, допълни още босът на „оранжевите”.

Трифон Попов коментира и трансферната политика на Литекс това лято. „Надяваме се до лагера в Холандия всички нови попълнения да са на линия. Ако има реални оферти към наши играчи няма да спираме никой, но за момента такива оферти няма”, завърши Трифон Попов.