Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков коментира на кратко ситуацията около телевизионните права след днешната работна среща между босовете на водещи клубове, президента на БФС Боби Михайлов и началника на ПФЛ Стефан Капралов.

„Уточняваме нещата, но за момента нищо конкретно не може да се каже. Предполагам, че и другите колеги са ви казали това. Изясняваме позицията, как да подходим в тази ситуация. Сигурен съм, че ще се дават мачовете на Левски, мисля че и на всичките отбори. Предстой да се обмисли как да се действа относно удържаните пари. Каквото кажат специалистите по въпроса, това ще направим”, коментира един от шефовете на Левски след днешната сбирка.

„В момента има няколко варианта като предложение за новия шампионат. Ще направим нова среща, на която ще се прецени дали да се приеме една от офертите. Параметрите няма да са толкова добри, но ще се търсят близки до тези, които бяха досега”, отбеляза още Баждеков.

„В момента на „Герена” върви много усилена строителна работа. Спазваме предписанията и се надяваме в срока до 20-ти юли да сме приключили всичко и да играем мачовете на нашия стадион, както от УЕФА, така и от българското първенство”, завърши финансовият директор на Левски София.