Отборът на българската баскетболистка Йоланда Косса - Ариано Фармачия Дел Триколе, се класира за плейофите в първенството на "Б" дивизия в Италия. Гардът, който преди да замине за Апенините носеше екипа на столичния Септември 97 играе втория си сезон за отбора от градчето Ариано Ирпино. През настоящата кампания има записани общо 13 мача с екипа на тима, в които има средно по 14,7 точки средно на двубой  и е с основен принос за това клубът ѝ да влезе в плейофите, където ще има шанс да се бори за промоция в горното ниво, а именно Втора елитна дивизия. За момента, малко преди края на редовния сезон, отборът на Косса е втори в класирането в първенството на "Б" дивизия на Апенините, на шест точки след лидера Пошиспортива Батипалезе. Основната цел е изкачване във Втора Елитна Дивизия.

През лятото на миналата година Косса, която е с мозамбикски корени, подписа договор с Нуова Палаканестро Тревизо, но малко след това се върна в състава на Ариано Фармачия. 23-годишната българка бе ключова фигура в сегашния си отбор през миналата година, когато реализираше средно по 18,4  точки на мач.
За Ариано Фармачия предстоят още три срещи от шампионата, а след това отборът  ще играе за Купа Кампания - турнир с участието на тимовете от едноименния регион. Плейофите стартират след края на турнира за Купата.

В основата на развитието на младата състезателка стои бившата баскетболистка Полина Хаджиянкова, която имаше дългогодишна кариера в чужбина, като последният ѝ сезон, преди да прекрати кариерата си, поради контузия, бе именно в Италия. В момента тя е действащ спортен психолог, помагайки междувременно на млади баскетболисти да се реализират на професионално ниво.