Капитанът на националния ни отбор по футбол Ивелин Попов продължава да се наслаждава на любовта на феновете на неговия Кубан Краснодар. Това личи и от аматьорски видеоклип, който придобива популярност в руските социални мрежи.

В петъчната вечер, Попето излиза на ресторант със свои приятели, но веднага е „разкрит” от привърженици на неговия тим. Няколко души влизат в ресторанта и започват мощно да скандират името на юношата на Левски пред смаяните погледи на персонала. Феновете не пропускат да използват и прякора на Попов в Русия – „Болгарский перчик” (б.р – „Българската люта чушка”). Както изисква доброто възпитание Ивелин, става и стиска ръката на всеки един от феновете.

Капитанът на българския национален отбор се превърна в истински герой за своя Кубан в първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу шотландския Мъдъруел, като отбеляза и двете попадения за победата с 2:0. Така на практика родният талант записа завинаги името си в историята на руския тим, тъй като се превърна в автор на първите два гола за Кубан в евротурнирите.