Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че очаква БФС да картотекира Анисе, но в същото време изрази възмущението си от страна на родната централа, която обжалва определеното от 3 месеца наказание на хванатите с допинг “червени” футболисти – Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов

“Знаете какъв беше договорът на Анисе с Черноморец, ние подписахме с него като свободен агент, така че всички казуси сме ги обмислили. Всичките му документи са перфектни. Нашето мнение е, че Анисе трябва да бъде картотекиран. Изчакахме, взели сме правилното решение, пак повтарям, нашите документи са перфектни”, сподели Венци Живков.

Запитан за решението на БФС да обжалва наказанието на тримата играчи, хванати с допинг, изпълнителният директор сподели: “Не очаквам да има по-големи наказания, дори и тези сега са прекомерни. Аз съм учуден от решението на БФС, нямам думи да изразя възмущението си. Знаете, че докторът пое вината. Знаете какъв футболист е Тодор Янчев. И такова отношение... Да бъде обжалвано това решение.”

“ЦСКА ще вземе лиценз, виждате и днес дори представихме нов футболист. Всяка година се спекулира с тази тема, но бързам да успокоя всички, че ЦСКА ще вземе лиценз.”

“Очакваме всеки момент да подпишем договора за конецесията на стадиона. Ние се готвим за шампионата и ще играем на Българска армия”, завърши Живков.