Началният час на мача от 17-я кръг на А група между отборите на Черноморец Бургас и ЦСКА бе променен от 15.30 часа на 15.45 часа.

Спортно-техническа комисия

Решение -24.02.2012г.

По т. 1

- По предложение на БНТ-1, срещата от ХVІІ ти кръг между отборите на ПСФК „Черноморец БС" и ПФК "ЦСКА" по програма на 04 март /неделя/ 2012 г от 15.30 часа, ще се играе на 04 март /неделя/ 2012 г от 15.45 часа

- Със съгласие на двата клуба и „Арена футбол" срещата от ХVІІ ти кръг между отборите на ПФК „Литекс" и ПФК"Видима Раковски" по програма на 04 март /неделя/ 2012 г от 15.30 часа, ще се играе на 03 март /събота/ 2012 г от 17.30 часа

- Срещата от ХVІІ ти кръг между отборите на ПФК „Локомотив" Сф и ПФК"Локомотив" Пд ще се играе по програма на 05 март /понеделник/ 2012 г от 15.30 часа,

По т. 2

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Евгени Петров Коцев състезател на ФК"Чавдар" БС. Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 16.02.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Цветомир Митков Тодоров състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 17.01.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Александър Василев Соколов състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 16.02.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Николай Николаев Хаджиниколов състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 07.02.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Иван Красимиров Иванов състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 07.02.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Десислав Петев Русев състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 20.12.2011.

На базата на предоставените документи за едностранно прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Калоян Пламенов Цветков състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателя поради оспорване на същото от ОФК"Бдин-Видин"- гр. Видин.

На базата на предоставените документи за едностранно прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Борислав Владиславов Борисов състезател на ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, че не е компетентна да се произнесе по иска за едностранно прекратяване на договора от страна на състезателя поради оспорване на същото от ОФК"Бдин-Видин"- гр. Видин.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Трудов договор" от Альоша Тодоров Андонов треньор в ОФК"Бдин-Видин". Спортно-техническата комисия констатира, че същото трябва да бъде отнесено към Треньорската комисия при БФС.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Даниел Димитров Дюлгеров състезател на ФК"Септември" Сим. Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 30.01.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от Иван Стоянов Лефтеров състезател на ФК"Пирин" ГД. Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 17.01.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от ФК"Малеш" Микрево с Тодор Василев Димитров състезател на клуба. Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 06.01.2012.

На базата на предоставените документи за прекратяване на „Договор за наемане на професионален футболист" от ФК"Малеш" Микрево с Аспарух Юриев Шекеров състезател на клуба. Спортно-техническата комисия констатира, прекратяване на договора считано от 06.01.2012.