20-годишната манекенка Росас Наталия Мунис е прекарала нощта преди решителната квалификация Аржентина-Уругвай, в леглото на селекционера на „гаучосите” Диего Марадона. Блондинката разказва за своята „нощ на страст” пред аржентинското списание „Папараци”, почти месец след драматичната среща. Двамата били заедно вечерта на 13 октомври, а двубоят, класирал Аржентина за Световното, бе на 14 октомври. Поставен под огромно напрежение, Марадона признал, че се нуждае да освободи парата…

В разказа на Наталия най-интересното всъщност са смешните случки от нощта, повече от креватните умения на „Божията ръка”. Двамата се срещнали още преди две години за първи път, но тогава не се случило нищо помежду им. Не такъв обаче бил случаят от преди двайсетина дни, когато се засекли в лобито на хотел „Шератон” в Монтевидео, и искрата припламнала.

„Аз бях в „Шератон”, с моя агент, имахме разговори с един продуцент. Докато чакахме, дойдоха футболистите, и Диего. Марадона ме видя, погледите ни се срещнаха, и аз го попитах дали ме помни. След това той ме покани на кафе, и аз приех. Разказвахме си за това как се развива животът ни,” разказва тя. „Марадона ми призна, че е много нервен заради предстоящия мач, но също така бе много, много мил и ми пожела успех в кариерата. Аз също му пожелах успех.”

„В един момент не се сдържах, хванах ръцете му и ги поставих на гърдите си. Той ми каза, че съм невероятна и тогава се целунахме…имаше вкус на лук или чесън,” продължава с пикантериите сеньорита Мунис. „После дори се чу един специфичен шум, сякаш скръцна стола, но не беше това – той беше пръднал! Не знам какво стана, но той дори не се извини!”

„Все пак накрая завършихме в неговата стая, където се случи нещо нормално за двама възрастни. Беше прилично, той се държа добре, хареса ми. Беше романтично и страстно…Аржентина ми дължи класирането си на Световното,” отбелязва накрая Наталия Мунис.

По нейните думи, Марадона дори е пожелал, ако се класират, тя да го придружи на Световното първенство в Южна Африка догодина…