Целият бизнес, политически и ВИП елит на България се събра на 5-ия национален турнир по табла, спонсориран от  най-знаковата гръцка напитка. Всички гости бяха  посрещнати от елегантни хостеси и гръцки бузукари. Те бяха потопени в гръцка атмосфера и поглезени със средиземноморска кухня, специално доставена от южната ни съседка  за събитието. 

Всички  гости на събитието бяха спазили специалният дрескод, който  беше също в гръцки стил -  бяло и синьо, но организаторите имаха своите фаворити между присъстващите. За най -добре спазил дрескодът от мъжете бе избран Ангел Бончев.

турнир по табла

Изключително ослепителна беше и  топ-моделът и актриса Деси Зидарова, която получи лична италианска серенада от Шкумбата. Д-р  Мирослав Ненков – министър на здравеопазването, беше специален гост на събитието.

Сред гостите на събитието се откроиха и легендата на свободната борба в България Александър Томов, както и шефът на родната федерация Валентин Йорданов.

Жребият между ВИП играчите беше изключително атрактивен, защото  знаково лице от ЦСКА като Димитър Якимов,  въпреки че игра със сини пулове победи заклетия левскар Божидар Искренов – Гибона. 

Официален победител в петия национален турнир по табла е Янко Тодоров от  Бургас. 

Гостите на събитието бяха  изненадани  от грандиозна 15-минутна заря и огромна торта.

турнир по табла