Треньорът на Динамо Загреб Зоран Мамич сподели, че на неговия тим му предстои изключително тежък двубой срещу Байерн Мюнхен от група F на Шампионската лига. Специалистът е на мнение, че към настоящия момент баварците са най-силни в целия свят.

Отборът на Хосеп Гуардиола буди такива подозрения със серията си от 9 поредни победи във всички турнири, а Роберт Левандовски прикова вниманието към себе си със своите 7 гола в последните две срещи на Байерн в Бундеслигата.

„В момента се изправяме срещу най-добрият тим на планетата. Знаем колко са силни, знаем и какви са качествата им. Те обаче също са хора от плът и кръв, които както силни страни, имат и слабости,“ каза Мамич.

„Ще се постараем да направим срещата интересна. След последния съдийски сигнал ще видим дали и докъде сме успели“, добави още наставникът на хърватите, които удариха Арсенал с 2:1 у дома в първия си мач.

„Ние имаме собствена визия. Способностите на Байерн са безспорни – предвид тяхната доминация и контрол върху мача, ние ще трябва да се подчиним и да бъдем по-дефанзивни, но това не означава, че ще мислим само за отбрана. Искаме да поставим Байерн под напрежение. Ще видим дали те ще ни го позволят“, каза още треньорът.