Сър Алекс Фъргюсън бе специален гост в специалното шоу "Вечер с Рори Макилрой" в Дъблин. Гофърът е виден фен на Манчестър Юнайтед и не пропусна възможността да покани шотландеца.

В разговора между двамата Фъргюсън спомена каква е голямата разлика между Кристиано Роналдо и Лионел Меси в полза на португалеца.

"Интересно е за мен, че слушам толкова много за тези двама играчи: Роналдо и Меси", каза Сър Алекс.

"Не ме разбирайте погрешно, Меси е фантастичен футболист, сякаш носи пантофи, когато контролира топката. Но тук за мен е разликата. Меси е играч на Барселона. Но Роналдо може да играе за Стокпорт Каунти и да вкара хеттрик. Той има всичко. Той може да стреля както с двата крака, така и с глава, той е смел като лъв и това е нещо, което хората пренебрегват."

"По време на моето време в Манчестър Юнайтед имах достатъчно късмет да разполагам с много хора, които тренират допълнителни часове, за да станат по-добри. Гари Невил се превърна от средна класа футболист във великолепен такъв заради работоспособността си, както и Дейвид Бекъм. Но Роналдо се изцеждаше напълно и все още го прави. Той просто искаше да бъде най-добрият в света", допълни Фъргюсън.