Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес заяви, че не чувства завист към своите съотборници, които с екипа на „дюшекчиите“ спечелиха редица трофеи. Ел Ниньо допълни, че сам има амбиции да обогати витрината на клуба с още титли.

Таранът се върна в родния си тим през януари тази година, като в годините преди това тимът на Диего Симеоне завоюва титлата в Ла Лига, Купата на Краля и триумфира в Лига Европа.

„Ако завиждаш, това е нещо лошо“, коментира Торес. „Възхищавам се на Раул Гарсия, Габи и Коке по същия начин както на Кико, Милинко Пантич и Хосе Луис Каминеро от отбора, който направи дубъл през 1996 година.“

„Моите съотборници зададоха пътя пред клуба. Това е истинският Атлетико и аз мога единствено да им се възхищавам. Разбира се, аз искам да печеля титли тук – винаги съм искал и ще се боря за това.“

„Искам да се отплатя на феновете за всичко, което сториха за мен. Ако така донеса титли, още по-добре. Моите съотборници знаят как да постигнат това, затова просто трябва да ги следваме“, добави Торес.