Чудили ли сте се кои са най-шумните изневери в спорта? Телевизионният канал Trace Sport Stars направи своеобразна класация по темата. Освен за този канал, зрителите вече могат да търсят при своите доставчици и другия канал на „Нова броудкастинг груп" - Diema sport

Топ 5 на най-шумни изневери в спорта:

5. Ашли Коул – Бившият футболист на Челси се ожени за ослепителната певица Черил Туиди през 2006 година. В това време той носеше екипа на Арсенал. Красавицата трябваше да изтърпи редица скандали с други жени през годините, но в крайна сметка му показа червен картон.

4. Тони Паркър – Баскетболната звезда беше женен за „отчаяната съпруга“ Ева Лонгория. Двамата минаха под венчилото през 2007, като бракът им продължи до 2010 година. Ослепителната актриса хвана в крачка своя любим, който я мамеше с Ерин Бари. По-пикантното в тази история е, че Ерин е съпруга на Брент Бари, бивш съотборник на Паркър от Сан Антонио Спърс.

3. Райън Гигс – Извънбрачната връзка на Райън Гигс лъсна точно преди финала на Шампионската лига на Манчестър Юнайтед през май 2011 година. Тогава стана ясно, че близо 6 месеца е изневерявал на съпругата си с риалити звездата от шоуто "Биг Брадър" Имоджен Томас. През 2007 година Райън Гигс се ожени за дългогодишната си приятелка Стейси Кук.

2. Шейн Уорн може и да е бил много добър в крикета, но се оказа, че не може да борави добре с телефона си. Той изпратил съобщение на съпругата си, което е било адресирано до неговата любовница. След развода си той стана много близък с актрисата Лиз Хърли, но двамата така и не намериха щастието заедно. 

1. Тайгър Уудс – За изневерите на голфъра стана ясно след голям скандал. Той беше женен за модела Елин Нордегрен, но съпругът се оказал пристрастен към... изневерите. Тайгър Уудс си падал по сервитьорки, компаньонки и други, като цифрата достигна до 121 жени. Внимавай, Линдзи Вон.