Верея спечели купата на Аматьорската футболна лига

Публикувана в 19:28 на 21 май 2014 2555 0

Верея източник: fcvereya.bg

Верея триумфира с купата на Аматьорската лига. Отборът от Стара Загора победи на финала Миньор Перник с 2:0. Двубоят се игра на стадиона в „Коматево“ в Пловдив.

Верея поведе с 1:0 в 69-та минута след гол на Людмил Киров.

Хюсеин Филипов подпечата успеха на Верея с попадение в 90-та минута.

Така Верея спечели купата на Аматьорската лига.

Верея Стара Загора Миньор Перник
Трябва да си регистриран, за да коментираш

КОМЕНТИРАЙ

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Въпроси и отговори

 • yuli.st
  Здравейте, г-н Табаков. Слушам с удоволствие вашите коментари от ефира на Гонг, също ми е приятно да чета това което публикувате в сайта. Бих желал да Ви задам един хипотетичен въпрос, реално е ЦСКА да бъде в тройката на крайното класиране на Първа лига, реално е обаче да не получи право за участие в Евротурнирите, какво би се получило съвсем условно в такъв случай според Вас в баража за определяне на последната евроквота, в която участника от първата 6-ца може да се окаже правоприемник на евентуалното право за участие на ЦСКА и може да не се старае особено срещу участника от втората осмица ? Разбира се това е условно, но си мисля че следващото лято отново ще има доста голяма неразбория с нашите участници в Европа, което пак ще доведе до може би незавидно представяне. Поздрави и спорна работа !
  Тъй като сме в съвсем нова и непроучена територия, оставам и аз на ниво хипотези. Според мен логичното е ЦСКА да не участва в такъв бараж, щом няма /ако няма/ правото да играе в Европа. Това участие в баража би следвало да получи отбор, който има това право, примерно четвъртият в класирането. Той би трябвало да се изправи срещу участника от втората осмица. Казвам това само на база логика. Но не знаем дали дотогава от УЕФА ще са се прознесли по казуса с ЦСКА-София, какво има право, къде има право или няма право да играе. Изобщо доста неща не знаем, а от каши никак, ама никак не сме застраховани.
 • kremi82
  Здравейте, продължавам борбата на моите колеги със Вас за вярно изписване на името на Обединението във Вашия сайт. Понеже това е единствения начин да Ви влияем , ще ви уверя, че няма да престанем да задаваме един и същи въпрос. Задавам го към няколко Ваши колеги, за да се чуе. Ваше изконно право е да не отговаряте:
  -Защо упорито продължавате да пищете ЦСКА вместо ЦСКА-София
  ?????????
  Веско Вълчев
  Не смятам да влизам в обяснителен режим, защото темата взе да втръсва. Давам ви линк към подстраницата на ЦСКА в сайта http://cska.gong.bg/. Влезе и внимателно прегледайте текстовете на материалите и тогава отново може да пуснете въпрос към мен или някой колега. Ако визирате заглавията... ще си позволя да обясня - в заглавие се гледа максималното съкращаване за по-голяма яснота. Нали не си мислите, че Видима-Раковски винаги в заглавие е писан Видима-Раковски?
Виж всички