От пресслужбата на ЦСКА потвърдиха с кратко съобщение, че двубоят от първия кръг на Югозападната В група между "червените" и Струмска слава Радомир ще се проведе както е по програма.

Ето краткото съобщение:

"Здравейте колеги,

Бихме желали официално да потвърдим, че мач в неделя ще има. ЦСКА посреща отбора на Струмска слава в 1 кръг на ЮЗ В група. Мачът е от 18 ч. на ст. "Българска армия".

Вчера БФС излезе със съобщение на официалния сайт на централата, че двубоят е отложен, но днес играчите са картотекирани от настоящето дружество ПФК ЦСКА АД и мач ще има.

От Зоналния съвет на БФС потвърдиха официално, че двубоят от първия кръг на Югозападната "В" група между ЦСКА и Струмска слава ще се играе по програма в неделя.

"Днес, 08.08.2015 година, в Зоналния съвет на Българския футболен съюз постъпи искане от легитимен представител на ПФК "ЦСКА" АД за картотекиране на футболистите за 1-ия кръг от Югозападната "В" АФГ. След като прегледа документацията и установи, че искането е от името на подалия заявка за участие във "В" група футболен клуб ПФК "ЦСКА" АД, Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет към БФС даде зелена светлина за изиграването на мача от 1-ия кръг на "В" АФГ между отборите на ПФК "ЦСКА" АД и "Струмска слава" (Радомир).

Срещата ще се проведе по програма в неделя, 09.08.2015 г., от 18:00 часа на стадион "Българска армия", се казва в съобщението.