Един от защитниците на Берое може да пропусне следващия мач на тима. Това е Владимир Зафиров, който е пострадал и може да не се появи в битката с ЦСКА следващия уикенд. 

Това разкри наставникът на старозагорци Петър Хубчев след победата с 3:0 на Локомотив Пловдив, която на практика осигури място на тима му в Топ 6 за плейофите. А битката в София следващия уикенд може и да го подпечата на теория. 

"Зафиров получи контузия, през седмицата му бихме 1-2 инжекции. Много е рано да се каже кога ще може да играе, под въпрос е за следващия ни мач. Помолих лекаря да му направи ядрено-магнитен резонанс", сподели Хубчев. 

Той отказа да коментира какви са очакванията му за важния двубой с ЦСКА. Според него, в момента е прекалено рано да се говори за битката с "червените", като яснота може да има едва в края на работната седмица

"Малко рано ми задавате от въпроса за ЦСКА. При всички положения ще бъдем силни като отбор, но рано е сега да се каже. Ще знам повече за отбора преди мача с ЦСКА в петък", сподели Хубчев.