Легендата на българския футбол Христо Стоичков готви дълго интервю с наставника на Челси Жозе Моуриньо. Това призна самия той, след като връчи Златна топка и Златна обувка на Музея на спортната слава на ЦСКА.

„Пътувам страшно много и не намирам време да следя нещата в България. Маями, Мексико, Европа. Следващата седмица ще замина за Лондон, за да направя голямо интервю с Моуриньо, защото телевизията го изисква. Заминаваме за Копа Америка за Чили, после за Копа Оро в САЩ. Имах работа в Испания. Участвах в благотворителен мач в Ереван на един изключителен голям човек в световния футбол. От всички републики от СССР има по един известен футболист. Тук съм за няколко часа. Ще отскоча до село да видя майка ми, ще мина да почета баща ми, лека му пръст и после за Маями“, каза Стоичков.

Той за втори пореден ден не пожела да коментира събитията в ЦСКА. „За ЦСКА? Не съм тук и не мога да говоря. Дали ще се завърна някой ден в ЦСКА? Знаете ли какво е хубаво в Маями? Топличко, тук е студено. Времето ще покаже“, каза Стоичков.