"Единствено съжалявам, че не можахме да направим резултатът по-голям, за да можем да натрупаме още по-голямо самочувствие", сподели наставникът на Левски Георги Иванов след победата над Лудогорец с 3:2 в дербито на 10-ия кръг на "А" група.

"Смятам, че нашият отбор днес изигра един много добър мач. През цялото време бяхме агресивни, контраатакувахме добре, владеехме топката, не давахме никакви шансове на Лудогорец. Единствено съжалявам, че не можахме да направим резултатът по-голям, за да можем да натрупаме още по-голямо самочувствие. През първото полувреме имаше динамика, имаше агресия, през втората малко свалихме темпото, но като цяло съм доволен от всеки един от футболистите", коментира Гонзо след срещата.

"Ние имахме идея как трябва да противодействаме на Лудогорец. Знаехме техните слаби страни и се опитахме да ги използваме. Успяхме доста проблеми да създадем на Лудогорец. Накрая треперихме последните 5-6 минути, но трябваше преди това да решим мача", каза още той.

"Всеки мач е различен. Аз знам как се побеждава Лудогорец, това и казах на футболистите, че ако изпълнят всичко, което казвам, те ще победят. Те го направиха, тяхна е заслугата не е моя, защото те са хората, които са на терена и те правят разликата. Радвам се за тези футболисти, защото те в последните месеци бяха подложени на убийствени критики от всички, от наши привърженици, дори от вас журналистите. Единственият, който имаше доверие в тях, бях аз", допълни Иванов.