"Футболистите добре осъзнават, че трябва да се играе абсолютно равномерно, но в крайна сметка малко или много мисълта е насочена към Реал", призна наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев след поражението от Левски с 2:3 на стадион "Георги Аспарухов".

"Неприятна загуба, направихме слабо първо полувреме. Получава се слаба игра в един период, в който след това трябва да играем с Реал Мадрид. По същия начин се получи и срещу Локомотив София. Футболистите добре осъзнават, че трябва да се играе абсолютно равномерно, но в крайна сметка малко или много мисълта е насочена към Реал", коментира Дерменджиев след загубата.

"Ние ще анализираме всичко и ще видим къде сме допуснали грешки. Видяхте, че второто полувреме дори с 10 човека се промени играта. Грешките, които направихме, бяха индивидуални. Левски се постара, нищо не ни изненада от това, което очаквахме", допълни той.

"Всички загубени точки са отстъпление назад и след това ще трябва да полагаме двойно повече усилия, за да стигнем тези, които са пред нас", каза още треньорът на "орлите".