Нападателят на Славия Борислав Балджийски не скри своите мераци да премине в клуб от чужбина. Футболистът на „белите“ бе избран за Играч на мача срещу Ботев. Именно той вкара единствения гол в мача на „Овча купел“.


„Първото полувреме в мача беше за Ботев. Второто полувреме обаче играхме по-силно и заслужено вкарахме. През първата част не правихме това, което искаше треньора. Стояхме далеч от противниковите състезатели. Както казах заслужено вкарахме гол и спечелихме през втората част. На почивката Тарханов ни каза някои неща, изпълнихме ги и вкарахме“, коментира Борислав Балджийски.


„Искам да благодаря на фенове, но не на всички, защото през първото полувреме чух някакви реплики, не само към мен, но към всички играчи. Мачът с Пирин беше доста грозна гледка. Случва се на всеки отбор да загуби. Имаше грозни сцени след този двубой. Такива фенове не трябва да има по стадионите. Дори и да губим, те трябва да са с нас“, продължи героят за Славия.


„Аз не съм човек, който да ходи и да казва на по-младите какво да правят. Ако някой дойде при мен и ми поиска съвет, бих му дал. Аз искам да играя добре и ако може да отида да играя в чужбина някъде“, сподели още Балджийски.