Спряганият за следващ треньор на Левски Люпко Петрович призна, че човек от „синия“ клуб се е свързал с него. Сърбинът добави, че обича тима от Герена и отсече, че ако ръководството на отбора се спре на него, ще дойде да работи на „Георги Аспарухов“.

Самият Петрович допълни, че е наясно, че не е единствена опция и Левски преговаря и с други специалисти.

Припомняме, че името на Петрович бе свързано с Левски преди ден. Това се случи, след като бе обявена раздялата между клуба и досегашния наставник Стойчо Стоев.

„Обадиха се да ме питат дали евентуално бих се съгласил да поема Левски. Трябва да кажа, че коректно ми бе обяснено за разговори и с други треньори. Обясниха ми, че ще преценят кой е най-добрият вариант за клуба. Така че към момента не е хубаво да се спекулира. Да, обаждане имаше, но за сега това е единственото сигурно нещо“, разкри пред „7 дни спорт“ специалистът, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991-а година.

Гонзо: Ще представим новия треньор в понеделник

„Обичам Левски! Какви условия, какви пет лева?! Ако преценят, че съм точният човек, ще дойда в София и започваме преговори. Всичко обаче зависи от Левски, не е от мен“, добави Петрович, който отказа да назове името на човека, който се е свързал с него.

„Надявам се в понеделник да се видим. Но пак подчертавам, че това ще стане, ако от Левски преценят, че аз съм вариантът“, обясни още сръбският специалист.


Коментирай промените в треньорския щаб на Левски в нашия форум!