Отборът на Черно море продължи с двуразовите тренировки и във вторник. Сутринта футболистите влязоха във фитнеса, като там бяха под ръководството на помощника Веселин Марков.

Следобед "моряците" се пренесоха на стадион "Младост", където наставникът Никола Спасов наблегна на скоростно-силовата издръжливост на отбора, съобщава официалният сайт на варненци.

Проблемните Райков и Божилов тренират на облекчен режим. Стефан Станчев се подготвя по индивидуална програма. И тримата лекуват травми и се очаква скоро да са на линия за мачовете. За сряда е предвидено едно занимание.

Иначе съдбата на холандския халф Марк Клок, който пристигна във Варна и ще изкара пробен период, ще бъде решена в събота. Тогава треньорът Никола Спасов е предвидил учебна игра срещу дублиращия тим.

Спецът няма особени впечатления от полузащитника и държи да се запознае с качествата му в реална обстановка. Марк Клок е започнал кариерата си в Утрехт, а после е играл и за шотландския Рос Каунти. Има мачове за различните юношески гарнитури на страната си.