Трима от основните полузащитници на Литекс - Румен Руменов, Антон Недялков и Никола Колев, ще пропуснат мача на ловчанлии срещу ЦСКА заради наказания. Двубоят от 27-я кръг на А група е утре /26 април/ от 20.00 часа на Градския стадион в Ловеч. Срещата можете да следите в Gong.bg, както и в Gong Play и по телевизия Diema Sport, а можете да го слушате по Дарик радио. 

Старши треньорът на "оранжевите" Красимир Балъков съобщи, че отборът му има проблеми преди мача с червените, но той все пак разполага с достатъчно играчи, за да сглоби боеспособен състав. 

"Срещу Лудогорец ни нашариха с картони. Имаме проблеми, с които трябва да се справяме, но имаме 25-26 играчи и за всеки има момент, в който трябва да се докаже. Аз съм доволен от тези, които са влизали и са давали всичко от себе си. Да се надяваме, че и в този мач ще бъде така", каза той. 

"Сега обаче не става въпрос дали играем срещу ЦСКА или Левски, а за мачове, които са от огромно значение. Трябва да запазим спокойствие, да бъдем уравновесени в желанието си и в амбициите си, но същото време да дадем всичко от себе си, да покажем характер и да си вземем така необходимите три точки", продължи Балъков. 

"Криза и проблеми имат всички отбори в А група. Аз имам симпатии към ЦСКА. Съжалявам, че са в такова положение и се надявам да се оправят по най-бързия начин. Но в случая ние сме длъжни да излезем за победа", каза още Балъков. 

"Аз вярвам в моите състезатели. Знам на какво са способни. Ние сме реалисти. Знаем, че имаме много млади състезатели. Поради различни причини се налага често да променяме отбора, с който започваме мачовете, но те са професионалисти и аз вярвам в тях", завърши треньорът на Литекс. /БТА