Нападателят Емил Гъргоров окончателно напуска ЦСКА. Очаква се утра Бадема да се прибере в България, след като не успя да се споразумее за договор с ръководството на „червените“. Гъргоров и шефовете на клуба в крайна сметка не си стигнаха ръцете, въпреки че имаше активни преговори между двете страни.

Емил Гъргоров първоначално разтрогна своя договор с „червените“, след като шефовете на клуба не изпълниха поетите към него и останалите играчи задължения. В последствие дължимите суми бяха покрити, а Стойчо Младенов и съотборниците на Гъргоров го убедиха да се върне в отбора. След няколкодневни размисли футболистът се съгласи и замина на лагера в Холандия.

Това обаче не бе края на сагата. Тя се проточи дълго и с нови преговори между Александър Томов и Емил Гъргоров, които не финишираха успешно. Нападателят бе посталив няколко условия на шефовете на ЦСКА, които в крайна сметка не бяха изпълнини. Последният вариант на договора подписан от Александър Тодоров бе изпратен на Гъргоров, но отново в него желанията на играча не бяха удовлетворени. Така футболистът се прибира в България и ще търси късмета си в друг клуб.