Ако Емил Гъргоров не се върне в ЦСКА, по всичко изглежда има къде да отиде. Според турското издание "Йени Асир", Бадема преговаря с втородивизионния местен тим Кършияка. 

За интерес на този отбор към аса на "червените" се говореше, още след като стана ясен разривът между него и ръководството през юни. Последваха преговори за връщането на Гъргоров на "Армията", но все още няма подписан договор. 

Така той сега е свободен агент и може да отиде във всеки един момент в Кършияка. Според турското издание, към тима може да поеме и друг играч, който доскоро се подвизаваше в родния елит - това е албанският халф с германски паспорт Юрген Джазула, който носеше екипа на Литекс през изминалата кампания. 

Шефовете на Кършияка дори са освободили чуждестранен футболист, за да отворят две квоти за чужденци и да могат да подпишат договори с набелязаните от тях футболисти. Развръзка се очаква скоро. 

В момента Гъргоров не участва в контролите на ЦСКА, тъй като няма договор. Предложението към него е подписано от ръководството, но той все още умува дали да го приеме.