Стеф Къри ще защитава титлата си в стрелбата от зоната за три точки, а Зак Лавийн ще се опита да спечели нов трофей в конкурса за най-красива забивка по време на мача на звездите от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА).

Той е насрочен за нощта на 14-и срещу 15 февруари в Торонто и можете да го гледате в GONG PLAY И ЕФИРА НА DIEMA XTRA.

Демаркъс Къзинс от Сакраменто, Антъни Дейвис от Ню Орлиънс, Дреймънд Грийн от Голдън Стейт и Карл-Антъни Таунс от Минесота са участници в мини-турнира, който включва състезания за дрибъл, пас и стрелба от далечно разстояние, която традиционно е създадена за гардове. Айсая Томас от Бостън, Патри Бевърли от Хюзсън, Джордън Кларксън от ЛА Лейкърс и Крисчън Макколъм от Портланд са останалите претенденти за първото място.

Къри постави абсолютен рекорд от зоната за три точки миналата година, след като отбеляза 27 точки и дори направи серия от 13 последователни точни стрелби. Миналогодишният MVP и лидер в листата на реализаторите от далечно разстояние през този сезон ще се конкурира със съотборника си Клей Томпсън, Кайл Лори от Торонто, Джеймс Хардън от Хюстън, Крис Бош от Маями, Девин Буукър от Финикс, Крис Мидълтън от Милуоки и Джонатан Редик от ЛА Клипърс. Лавийн пък ще има за конкуренти Андре Дрюмонд от Детройт, Уил Бартън от Денвър и Аарън Гордън от Орландо./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS