Иван Мирчев, Борис Матраков, Данаил Христов и Станислав Стоев /„Non Stop”/ са първите представители на България  в международното изданието на турнира FIBA 3x3 World Tour 2014  в Букурещ, който започва утре, 26 юли.

Турнирът в румънската столица  е единственият международен турнир на 3х3, в който тази година България има квота и е квалификация за Мастър турнира в Прага. В Букурещ българският тим ще е в надпревара с 16 отбора от 13 държави -  Албания, Андора, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Грузия, Косово, Македония, Полша, Русия, Румъния, Сърбия и Испания и Турция / Румъния участва с 4 отбора/.

Жребият за групите в най-силната надпревара на югоизточна Европа ще се тегли днес, утре е груповата фаза, а в неделя – финалите.

За Иван Мирчев и Борис Матраков това е второ участие в престижния турнир. Трима от българите, нарекли отбора си  „Non Stop”, играят в България, а Борис Матраков в Шотландия.

„Non Stop” извоюва участие в FIBA 3x3 World Tour 2014 след като на финала в турнира К1Х 3х3 Basketball Finals в София, извоюва победа с 21-11 над „ОЧЗ”.