Ексклузивни кадри от съблекалнята на финалиста на Световното първенство по баскетбол Сърбия бяха разпространени от медиите в западната ни съседка, след огромния успех на отбора, воден от Александър Джорджевич.

Всичко стартира с Мирослав "Мута" Николич - помощникът на Джорджевич, който се смята за късметлията в отбора.

Щастливите играчи се прибираха един по един, а музикалният фон премина от сръбски рап до задължителната Цеца. Ветераните през смях обявиха, че са готови да се оттеглят в пенсия след огромния успех.

Стефан Маркович пък припомни много важен миг от историята - Световното първенство за юноши през 2007-ма година, когато сърбите победиха САЩ, на свой терен.

В съблекалнята разбира се влезе и легендата Деян Бодирога, а тишина настана, когато в нея се появи треньорът Джорджевич.

Опитвайки се да запази спокойствие, Сале Джорджевич спря камерата, за да каже няколко думи на момчетата си, а след това събра всички, за да отправят заедно послания към борещите се с тежки заболявания кондиционен треньор на националния тим Сърджан Сарич и треньора Ацо Петрович.

Белград, а и много други сръбски градове не спаха през миналата нощ, и само минути след края на полуфинала с Франция, улиците бяха пълни с хора, фойеверки и бомбички озариха и огласяха цялата страна до рано тази сутрин.