Волейболните национали на България зарадваха десетки деца от училището в Доброславци и от школата на ВК Люлин след пристигането си в София за мачовете от Световното първенство.

"Лъвовете" се разписаха на миниатюрни топки и си направиха селфита с всеки пожелал веднага след сутрешната си тренировка в "Арена Армеец".

Малчуганите сияеха от щастие при близостта с техните идоли, а непринудената среща с Николов, Салпаров, Скримов, Братоев и останалите национали ще остане завинаги в сърцата и в спомените им.

Щастливи с новите си придобивки децата седнаха на трибуните на "Арена Армеец" и изгледаха тренировъчното занимание на тима, воден от Пламен Константинов.

Децата пожелаха успех на българските национали по пътя към финалите в Италия, а волейболистите от своя страна пожелаха на децата един ден също като тях да играят на Световно първенство с герба България на фланелките.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.