След страхотните емоции, които Александър Лазаров и Адриан Андреев ни предложиха в понеделник, във вторник ще видим трима българи на корта в "Арена Армеец".

Не преди 18 часа е двубоят от първи кръг на Димитър Кузманов, който в повторение на мач а си преди 2 години, излиза срещу Робин Хаасе в опит да стигне до първата си победа на Sofia Open.

Преди това, трети мач в програмата, е сблъсъкът на двойки на Александър Донски и Александър Лазаров. Техни съперници са Николоз Басилашвили и Матю Ебдън. 

Програмата на Централния корт започва в 12 часа с мача на сингъл на Басилашвили срещу Даниел Бранд, след това пък на корта ще излязат Ян-Ленард Щруф и Стефано Травалия.

Във вечерната сесия пък е едно от дербитата на първи кръг. След двубоя Хаасе-Кузманов на корта излизат седмия в схемата Гаел Монфис и бившия финалист в София Виктор Троицки.

На корт №1 програмата стартира с Яник Маден-Адриан Манарино. Там другият мач на сингъл ще бъде между Денис Истомин и Матео Беретини, а зрителите ще видят и доста двубои на двойки.

Ето и пълната програма:

Централен корт:
От 12 часа: (5) Николоз Басилашвили (Q) Даниел Брандс
Ян-Ленард Щруф - (Q) Стефано Травалия
(WC) Александър Донски/Александър Лазаров - Николоз Басилашвили/Матю Ебдън

Не преди 18 часа: Робин Хаасе - (WC) Димитър Кузманов
(7) Гаел Монфис - (WC) Виктор Троицки

Корт №1:
От 12 часа: (Q) Яник Маден - Адриан Манарино
Симоне Болели/Андреас Сепи - (2) Доминик Инглот/Франко Шкугор
Чен-Пен Шие/Кристофър Рунгкат - Мариус Копил/Мартон Фучович
Денис Истомин - Матео Беретини
(1) Жан-Жулиен Ройер/Хориа Текау - Денис Молчанов/Игор Зеленай