По традиция, като на всяко голямо спортно събитие, преди старта на същинската част на Sofia Open 2019 тенисистите се събраха на парти, организирано специално за тях.

Водещите участници в надпреварата, която се провежда през настоящата седмица в Арена Армеец, уважиха купона. Хотел „Маринела” предложи много забава и приятни мигове за състезателите и феновете.

На Sofia Open днес: Отново бг-емоции и голяма звезда в действие

Карен Хачанов, Данил Медведев, Гаел Монфис, Николоз Басилашвили, Роберто Баутиста Агут и останалите не пропуснаха да се снимат със своите привърженици.

Директорът на Sofia Open 2019 Горан Джокович също позира и се забавлява с останалите на партито.

Гаел Монфис бе придружен от половинката си Елина Свитолина, а Михаил Кукушкин бе заедно със своята съпруга - Анастасия.

Алекс Лазаров - от Маями до мечтата в "Арена Армеец"

Вечерта започна с атрактивна шоу програма на балет и акробати, а след официалната реч на директора на турнира Горан Джокович и приветствието на топиграчите продължи със специални хореографии на сцената. Баутиста Агут и Матео Беретини дълго се радваха на музика, програма и внимание от гостите. 

Сред ВИП гостите бяха посланикът на турнира Юлиан Вергов с дъщеря си, Ненчо Балабанов, Ники Кънчев, Любо Ганев, актьорът Евгени Будинов, Иво Танев и много други известни лица, приятели и партьори на Sofia Open 2019.