Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, призна, че е афектиран от някои съдийски отсъждания на мача с Карабах. „Орлите” спечелиха с 2:1 при визитата си в Баку в първи сблъсък от третия предварителен кръг на Шампионска лига.

Българският шампион завърши мача с човек по-малко заради червения картон на Кайо Видал в края на двубоя.

„Карабах е много добър отбор. Играхме добър футбол и спечелихме по добър начин. Всеки отбор си има тактика как да играе и как да не играе. Карабах е офанзивен отбор, който разчита най-вече на атаката. Вкарват във всеки мач. Ние знаехме това нещо и искахме да го предотвратим, но не успяхме. В крайна сметка изиграхме един добър мач. Видехте какво се случи. Счупен крак на Берни, няма картон, няма нищо. Гола, който го гледаха много дълго време дали има засада или няма. Това са много важни моменти. Аз съм малко афектира, но в крайна сметка е добре, че ние победихме и ни чака много труден мач в Разград, в който ние трябва да бъдем готови.”, каза Дерменджиев.

Добре е , че имаме самочувствието да играем и да покажем. Срещу всеки съперник трябва да намериш начин да вкараш гол. Ние го направихме. Все още мисля, че нещата са 50:50. Виждате, че Карабах са много добър отбор в офанзивна фаза, много добре държат топката. Имат състезатели, които ако ги забравим, могат да направят беля”, завърши специалистът.