Болен мозък
@kakasia интелигентно се изразяваш, но дрънкаш небивалици...явно и хората от острова не разбират от футбол, щом Тен Хаг бе избран за мениджър на месеца не веднъж, заедно с Хари Магуайър - играч на месеца. А пък Бруно няма какво да го обсъждаме...купища лични футболни отличия. Да не забравяме падението на Аякс след като Тен Хаг си тръгна. Няма случайни неща. Да не забравяме, че Ман Юнайтед имат двуцифрено число контузени от началото на сезона, които повечето от тях участваха в постигнатите резултати предходният сезон. Общо взето, Кака Сийка е балалайка.
Тоя официално е луд! Когато и да подаде оставка...Да го прибират и да се приключва...
Скъпи Гонг, просто ако превеждате хубавите статии от английски както правите в повечето случаи, ще е предостатъчно. Така като вадите думички и случки от контекста ставате смешни.
Явно е имало оперативка преди мача да напомнят на съдиите, че тая година ще тикат Арсенал вместо Сити
Лоша новина. Дори само присъствието му дърпа отбора назад. Да я гледам тая глава от време на време по време на мач и да ми напомнят колко пари сме дали за него и к'ва заплата взима. Пак ще ме ядосва макар и на пейката. Да изчезва.
Еха!!! Кристиано Роналдо вкара гол! При това в арабското първенство! Искам още такива новини, че да не изпусна нещо при арабите
Така и не можахме да си отговорим на въпроса: Има ли недоволство от Саудитска Арабия?
Интересно, за кой ли национален отбор играе Амрабат?
Това си е неофициално сбогом. Сбогом Хари! Няма да ми липсваш!
Расмус Хойлунд? Никакви титли и купи значи ...само се излагаме през тоя трансферен прозорец. Да свършва по-бързо и да почва сезона. Не че и там няма да се ядосвам ама поне мач ще се гледа.
@kakasia никой не ги кара насила. А ти си пой хапчетата по-редовно.
@kakasia ако беше мъж, щеше да го разбереш. На фронта, където всеки ден може да ти е последен, се забавляваш както можеш. Аз лично не смея да коментирам неща, които не разбирам.
@Pragmatichen на мене пък ми беше интересно
Дай Боже!
Дори и като фалшива новина пак ми бърка в мозъка
@kakasia Разби всички съмнения за това, дали гледаш футбол. Не гледаш. Не е корпоративен стил, а комерсиален. Не е съсипал нищо, а е променил един отбор до неузнаваемост в положителния смисъл на думата, и всъщност, най-силното му качество беше да се "разправя" по подходящ начин с големите характери. Големи, а не калпави. Роналдо си тръгна, щото егото го биеше по главата.
@Hattrick's Кака Сия пуска разни такива неподготвени коментарчета тук и там...уплътнява време. Отдавна спрях да ѝ обръщам внимание.
Това ще бъде най-глупавият ход на Ратклиф. Греъм Потър недоказал се треньор, срещу Тен Хаг доказан треньор в Аякс. А сега виждам и в Юнайтед прави немислимото.
@kakasia нищо не каза
Айде прокобата се върна. Добре дошъл добър стар Лузърпул.
@kakasia ясно ми е, че пускаш разни коментарчета на случайни статийки в гонг, но съм чел съм всички книги на Сър Алекс и те уверявам, че даже не си близо до истината. Сър Алекс заедно с играчите с голям характер на победители промени мисленето на всички имащи нещо общо с Юнайтед на победители. Това включва треньори, масажисти, готвачи дори фенове! Тънкият момент е, че той намираше начин да контролира големите характери. А ако не можеше, ги махаше. Малко мениджъри могат да махнат играчи от калибър като Роналдо за да може отборът да върви напред и да е над всичко.
@kakasia По скоро е заради смяната на собствеността. Един шейх например би дал чувствително по-висока заплата...според мен...
Такава подигравка с читател даже и от жълти сайтове не съм виждал. Заглавието на статията да е по-дълга от съдържанието. Или вашите редактори са пияни или работите за без пари.
Нещата си отиват към Ман Юнайтед...
Дай Боже! Титаните от старата школа Арсенал и Ман Юнайтед полека лека се завръщат на небосвода, където им е мястото! Ман Сити и Ливърпул да излизат отпуска вече ...
Пък за смешната победа над кристъл Палас с дузпа и другите смешни мачове с по един гол победа или равенствата...бутафорен сезон. Дано Арсенал устискат напук на Сити.
@kakasia Ако гледаш футбол и се вгледаш малко в отсъжданията на отборите от топ-4(които застрашават Сити да не вземе титлата) ще усетиш, че съдиите тикат Сити към нова титла на Англия. Арсенал ги спъват, Юнайтед ги спъват пък за останалите няма какво да говорим. Пълен позор са съдиите тоя сезон. Повече от един изгонен трябваше да има.
@XOTAHCA_GGBG заучени фрази и клишета. Ъпдейтни си малко информацията.
Като се потвърди и пукам шампанското.
  • 1