Щом Локомотив Пловдив може да ни легне по-толкова селски и елементарен начин какво да говорим за останалите.....😂 😂 Извода от тази вечер е че все пак има надежда да не ИЗПАДНЕМ В '''''Б'''' ГРУПА!!! 😂 😂 Но с подобни ПАРОДИЙНИ МАЧОВЕ надеждата за българския футбол гасне с всеки изминал ден.... Когато си пуснеш някоя ПАРОДИЯ като този мач и бързо разбираш защо Националния отбор на България има 13-загуби в последните си 17-мача!!!🙂🙂 И ще става все по-зле....
Истината е че последните 11-години идват и ни пердашат отбори от градове като Враца,Ловеч и Разград и никой не го интересува Левски от София ли е или от Лом.... СТЕГНЕТЕ СЕ ! ! !
@Mendosa Ако в днешни дни единствената гордост на Левски е само това че е от София ТЕЖКО НИ ГОРКО ! !
Ако на мястото на този КЛОУН МИХАЙЛОВ сложим някоя 76-годишна бабичка от шуменско вратата на Левски ще бъде в доста по-сигурни ръце ! ! ! !
Докато здравите български мъже ЛЕВСКАРИ попръцкват от вкъщи в колата и от колата вкъщи в последните 11-години Левски бе оставен да бъде убит пред очите на всички! ! ! ! Не става само безкритично,безхаратерно и безполезно драскане в фейсбук.... Не става и само да си ЛЕВСКАР 1-седмично или два пъти на месец...Истината е че феновете на Левски оставиха ПРЕКАЛЕНО ГОЯЛМ ВЪЗДУХ И ТОЛЕРАНС НА ТЕЗИ КОИТО ЗАТРИХА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЗАТРИВАТ НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ КЛУБ ! ! ! !
Ха-ха-ха-ха... Този е пълна откачалка ! ! ! !
@Bg.gong Не те знам какъв Левскар си ти но само МИШОЦИ като теб крият и не признават истината за Левски..... А истината е че последните 11-години са най-срамните и унизителни в цялата история на Левски!!!! А последните месеци нещата отиват и към един много тъжен край на една 106-годишна славна история...
Левски загива с всеки изминал но продължава да събира ОТПАДАКА НА РОДНИЯ ФУТБОЛ....
Локомотив които до преди 2-години дори не брояхме за жив спечели втора купа в рамките на 2-месацa... А някогашния гранд Левски няма нито един спечелен трофей вече 11-години ! ! ! !
Всички левскари трябва да излезем и да поискаме О С Т А В К А Т А НА ТИКВУН ! ! ! !
Престъпното правителство на ГРОБ в последните 11-години бавно но последователно уби Левски........ О С Т А В К А ! ! ! !
О С Т А В К А за тези които убиха Левски ! ! ! !
Отбор с 20-тина фена ще играе в Европа за сметка на напълно унижтожения Левски които в последните 11-години под управлението на ГЕРБ бе напълно унижен.... В последните 11-години Левски не спечели нито една купа а 4-тото място вече се приема като нещо НОРМАЛНО ! ! ! !
О С Т А В К А ! ! ! !
След последните гаври с ЛЕВСКИ всички сини фенове трябва да бъдем пред МС ! ! ! ! ДОКОГА ЩЕ СПИТЕ БЕ??????
С унизителното 4-то място Левски показа на всички че загива пред очите на цяла СИНЯ БЪЛГАРИЯ ! ! ! !
11-години СРАМ И УНИЖЕНИЯ ! ! ! !
Стига сте ни лъгали.... ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА ! ! ! !
В дни в които турци горят българския флаг на плажа в Росенец ние продължаваме да спим и да се занимаваме с откровени глупости....
Чувствам се дълбоко огорчен от действията на симпатизантите на ДПС които изгориха българското знаме край плажа в Росенец..... Мисля че всички ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ОТВЪРНЕМ НА ТАЗИ ГАВРА!!!!
По-заразно от всеки един вирус е само СТРАХА ! ! ! !
Когато говорим за изхвърляне мисля че последните няколко дни въпреки всички удари от настарвени и безмозъчни полицай които бият своите братия и сестри ние сме на път да изхвърлим най-големия ОТПАДЪК В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ! ! ! ! ☚ ☚
Но тази новина наистина е много ПО-ДОСТОЙНА за заглавие ! ! ! ! 😆😆
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Времето на мафията изтече ! ! ! !
В последните 11-години ГЕРБ направи всичко за да затрие Левски и целият роден футбол..... Вярвам че утре ще се СЪБУДИМ В ЕДНА ПО-ДОСТОЙНА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ! ! ! !
11-години СРАМ И УНИЖЕНИЯ ! ! ! !
Изумително е спокойствието с което СИНЯ БЪЛГАРИЯ гледа загиването на любимия си отбор....
11-години синя мъка...
И тази година ще сме след чорбата...
  • 1