Има засада, затова няма дузпа.
За съжаление много модерно стана футболното хулиганство, особено при разни момченца, от които нищо не става от тях живота. Не знам колко им е скучен и нищожен живота, че чак да дебнат непознати и да ги нападат с бухалки и прътове, обвити с бодлива тел. Дори не съм сигурен дали подобни типове биха се превъзпитали за шест години, особено в нашите затвори
Защо сте пуснали толкова кратък репортаж от мача? Няма ги другите две претенции за дузпа за Берое, няма ги няколко други интересни положения... Доста често не слагате подобни спорни положения, цензура или нещо друго? Да не говорим че имаше и други интересни атаки които можеше да сложите в репортажа.
Тия скинари стават все по глупави и нагли. Дано момчето се възстанови по-бързо и не откаже да ходи на мачове, че заради такива глупаци ставаме все по-малко по стадионите.
Райнов кога ще го махате?
Браво на момчетата, че вече са част от отбора, пожелавам им успех още следващия сезон!
Стоян направи супер мач последния кръг, не само с голови пас, а и преди това.
Успех и от мен на Болярите на баража!
Гола на Педро е уникален за А група!
Успех на Камен в Унгария, пожелавам му много силни мачове и някой още по-голям отбор! Берое винаги ще остане отворен за него.
БЕРое и БЕРбатов, създадени един за друг.
Komamdini, Ботев имат шанс само за 4то място, което вече не дава право на участие в ЛЕ
Тъжно, че не помни кой му е наистина първия клуб в България.
Спъване отзад, чисто нарушение.
"Това бе рекорден мач номер 100 в историята на Шампионската лига за Андрес Меси и Лионел Меси. Дебютът на двамата в Шампионска лига съвпада - 7 декември 2004 година срещу Шахтьор Донецк. В тези мачове двамата имат 56 победи, 27 равенства и 17 загуби."
Какво??? WTF??
В България авторското право нищо не струва и всеки може да си използва чужди лога и емблеми без последствия.
Гриша Ганчев ще съсипе български футбол!
Хвалебствените ви статии тип златните години на комунизма ми докарват cancer. Не казвам че Мъри не го заслужава, напротив безспорно е най-успешния в момента в чужбина, но в статия за мача пишете някакви празнословия, без нищо съществено. По-добре напишете статия със статистика, факти, ключови мачове и т.н. Заслужава го малко да се постараете.
Не го приемайте като заяждане, най-добрите сте в Бг, но нивото тук е много ниско.
Значи Вутов може да скача срещу Камбуров с краката върху врата му и да няма дузпа, а лекото дръпване на фланелката е дузпа:
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/oshtetiha-li-beroe-v-rannite-akordi-na-macha-s-levski-451188

Бутането на "правилните" отбори само вреди на българския футбол.