Цял отбор на практика си тръгва от Левски. Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев обяви сигурната раздяла с цели 11 футболисти, като новото име сред досега обявените е това на френския краен бранител Луи Нганиони. 

В сметката на освободените попадат още Ривалдиньо и Филипе Нашименто, които бяха под наем в Румъния, както и Луан Виана, който игра през пролетта в Царско село. Не е ясно и бъдещето на преотстъпения от Уфа казах Еркебулан Сейдахмет. 

"Договорите на Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович изтичат. Богдан Вашчук си тръгва, той беше под наем до края на сезона. Седрик Унтонджи няма да получи нов договор и също си тръгва. Преди няколко дни по взаимно съгласие прекратихме договорите със Серджиу Буш, Антони Белмонт и Луи Нганиони. Тепърва предстоят разговори с Еркебулан Сейдахмет и думата на треньора ще е дали остава." 

"На Виана му изтича договорът и няма да получи нов. Нашименто и Ривалдиньо имаме уговорка с тях да не се присъединяват към лагера на Левски, защото им търсим нови отбори и на тях", заяви Колев по адрес на напускащите и разкри, че има разговори с Николай Михайлов за удължаването на договора му с две години и се очаква положителна развръзка.  

"Договорът на Николай Михайлов изтича на 31 май, имахме няколко разговора. Още първият беше много конкретен. Ако не успеем да се срещнем днес, утре ще го сторим. Ако всичко е наред и условията, които сме му поставили го устройват, ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с идеята Николай Михайлов да има сериозна конкукренция." 

"Това на практика означава, че той гарантирано титулярно място няма да има и ще се бори наравно с конкуренцията за това Левски да има най-доброто на този пост. Той го прие и го смята за нормално, не сме имали противоречия", сподели Павел Колев.