Кой клуб ще е следващия от групата на осмиците!
А какво ли мисли въпреосната госпожица за Григор Димитров. Дали си пада по тениса!!!!
Да подпише с Верея при приятелите си. Тодор Кючуков(треньора на вратарите) му е кум, а той е на Александър Томаш. И да тича за здраве. Поне стадиона ще е пълен.
А бе да не бъде толкова сигурен, г-н Дерменджиев, че ще станат шампиони. Тук мачовете са други. Остава малко време до края на трансферния прозорец, да вземат някакъв читав вратар. С Владо Стоянов много ядове ще имат, особено в ШЛ, както и в А група. Много слаба форма, а вратаря е половин отбор. Изнасяне на топката нула, игра в наказателното поле нула. Има спасявания, но много голове са негови.
Пожелавам достойно представяне както в ШЛ, така и във Висшата лига.
Най добрата защита е нападението! Успех!
Важно е да не подценим мача! Само Берое!!!!
Браво на Левски! Отборите играещи дълбока преса срещу Лудогорец, определено имат шанс. Това го доказа Левски. Браво на момчетата, че издържаха.
Важен път към успеха е да си оправи личния живот. Трябва му млада жена и да и прави деца, както Джокович и Федерер(правят деца) и за нищо не мислят, освен за тенис.
Няма нищо странно, тъй като най големите приятели на Бербатов са в треньорския щаб на Верея. Александър Томаш и Тодор Кючуков. Аз даже очаквах и да играе официално във Верея.
Ами не е познат този играч на широката футболна общественост, но дано Александър Димитров сглоби отбор именно от такива футболисти. Важното е че през последния сезон е играл активно независимо къде. За предпочитане пред анонимен чужденец.
Не ми е ясно как Боендруков е отишъл в ТЕЦ-2!
Под негово ръководство нямаме обърнат мач в наша полза!
Трябва ръководителите на българските клубове, да го проумея, че най големите печалби са от продажба на родни футболисти. В Литекс това вече работи. В Разград да правиш отбор с легионери и заплата почти милион (за миналата година, областния град с най ниска раждаемост). Пълно безумие!!!
На мястото на Мапуку да пуска Станислав Костов! Много борбен футболист с неизчерпаема енергия!
Не е лошо по подобие на Мери, да си назначи жена в щаба. Имам предвид някоя сестра Малеева, би му помагала много в психологически аспект.
И Наскоро Сираков! Схема 4-4-2! На вратата Димитър Иванков!!!
Цената му е около 1 милион лева!