Това за невинността го кажете на Стивън Петков, че той май различно беше третиран. За пари и д-то ще си продадат. Постоянство в изказвания и дела няма.
Айнтрахт и Волфсбург. Първа гложенска не я бях чувал, но добре че има селски експерти да ни образоват.
Не е, от троловете на Наско е. Наско се излага.
А общината защо да плаща на Киро разходите за ток, вода, охрана и смет? Всички агитки и дейности около стадиона не създават ли разходи на общината? Общината не инвестира ли 4 милиона в стадиона? Киро даде 20, общината 4. Иска ПОЛОВИН процент (1/200) от НЕТНИТЕ печалби, ерго след като са платени заплати и т.н. Не брутна, а нетна печалба (след като са платени заплатите и всички други разходи на клуба). При общинска инвестиция от 4 милиона. Но Киро не дава и половин процент, данъкоплатеца да плаща тока, водата, охраната, такса смет на Киро. Много държавни отбори се навъдиха!
p.s. "Цялостната реконструкция на стадиона ще приключи до края на 2015 година. За нея собствениците на "Лудогорец" трябва да осигурят 20 млн. лева, а приносът на Община Разград е общо 4 млн. лева."
По пътя на логиката, при условие че общината поема разходи като добълнителна охрана, такса смет и какви ли не други акомодации за да се съобрази с условията на активен и посещаван от всякакви субкултури стадион (дори и в клетка, преди и след мача са из града), не е ли нормално половин процент? Да не би Лудогорец да ги е страх от трансфери? :D
Стойчев е най-слабият защитник на Левски в последните 3 години. Успех, дано кондиционно го подготвят.
Абе Коледа мина, а все още има розови да квичат...Чудна работа. @RedHot Кой ти "разкри" тези "реални" цифри на заплащане?
От две години съм в този сайт, и чак сега се регистрирах за да те поздравя за коментара ти. Радвам се,че измежду троловете и ултрасите без работа, има и нормални хора. Поздрави!