Какво ни го казвате на нас - ние предупреждавахме цяло лято , че ще стане така. Интервюта с Перуката и ко по въпроса няма ли да има? Да им поставите малко резки въпроси най-накрая, да спрете с подмазването? Журналисти ли сте или лакеи?
тръгнахме от фъргюсън и стигнахме до топчо :) тръгнахме да правим козирка и стигнахме до там да спрем айряна и сапуна в сектор А :)

и аз така тръгнах да взимам карта на виваком, ама накрая си купих пощенски марки :)
Не виждам драмата защо е - Литекс редовно губи на стадиона в Надежда
"Журналистът" явно се е объркал. ЦСКА е в ликвидация , няма лиценз и няма договор с Борис Галчев, така че няма и респективно как да са го изгонили. Авторът може би има предвид отборът, преди познат като Литекс, сега ЦСКА-СОФИЯ
аууу ми те всички чорбари нали бойкотираха мтел толкова години, сега трябва да купят по 3 карти, за да изкупят греха :) И не, Литекс не е ЦСКА, Мтел не беше спонсор на Литекс, маркетинг директорът на Мтел не е приятел с Гриша Ганчев :)
Това е резултатът, когато се позволи шепа олигарси и мутри да употребяват футбола за личен кеф. Това е резултатът, когато системно БФС само нарушава наредбите си за собствен кеф. Това е резултатът, когато се дава гражданство на всеки, който Лудогорец поиска. Това е резултатът, като в А група влизат отбори от В група и 13то място в Б, само и само да се угоди на този или онзи кретен. Това е резултатът от управлението на Перуката, от собственици като Батков, Иво Тонев, Лупи, Гриша Ганчев, Венци Стефанов и компания.

Че ще се стигне до тук беше ясно на всички фенове, жалко, че все още не е ясно на медиите. Цяло лято ви приказваме, че с тези действия на БФС се убива футбола, че няма да остане един футболен човек и нито един отбор, който да развива футбол и да създава футболисти. Обаче журналистите си траете и вместо да съсипете Перуката и ко от критики, разследвания и въпроси, вие сте по-ниски от тревата. Кой заради банерчето от фирмата на Гришата или Домуса, друг, като Гонг, щото е дал много пари за правата за първенството и си мисли, че като опакова лайното в целофан и ще стане хубав продукт...

Слезте на земята. Помогнете ни да изчистим футбола от мутрите
Откъде накъде престъпната НКП ще изземва и продажбата на билети сега? Баждеков - оставка бе кретен!!! Махни се най-накрая!