Аре бе!? Тея що махнаха Балъков? Добре се справяше момчето. Опа, чакай тея май са другите... Ем така е като не пишете тире-софия и бъркате народа.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Дешам.... О боже...
Продължавам да не съм сигурен в треньорските качества на Гатузо. Според мен не е той човека за Наполи, тея хора малко се подценяват залагайки на него.
Е тва е висш журнализъм! Очаквам скоро новини със заглавие "Изненадваща визита на едикой си в тоалетната!" Дано само да не му правят тогава компания....
@sirius123 Има го и Мбапе в класацията за бързина в Русия, обаче той е чак на 40-то място с 32,4 км/ч. Подобен род информация се проверява лесно, така че с такива изказвания не си помагаш много. Поразрови се малко, в skysports има една особено изчерпателна статия по въпроса.
На втора позиция пише Гарет Бейл, пък на снимката е друг един кратуняк... Те и двамата заедно трудно правят 150 евро, ама айде...
Като видях това влизане лошо ми стана. Надявам се да се разгледа случая допълнително и това магаре баркли да получи съответното наказание. Не само, че е червен картон ами и поне 3 мача извън игра.
Не само, че нямат вина момчетата, ами се вижда и как го държат и двамата човека да не се пребие.
Пише се "през лятото". Дали е налято или не е налято читателите не ги интересува. Това, че човека, който е писал статията е от североизточна България не означава, че трябва да пише, както говори (т.е. неправилно)
Аааааа, баш тоя кавал ли избрахте бре...
Кратка справка в сайта на УЕФА показва, че Кешеру е във състава на Румъния. Нещо, което и гонг потвърждава в този си материал, обаче явно хората в гонг не си общуват и един пише едно, а друг - друго (визирам по-раншния материал, в който някой лъже хората, че Кешеру не бил в състава)
Има и изявление на Луис Ван Гаал, което ще е интересно да публикувате в пълния му текст. Очакваме да видим утре какво ще се случва. Интересното предстои.
Евертън имаше някои проблясъци през сезона и лично аз ще очаквам с интерес да разбера кой ще е новия треньор. Според мен с подходящото ново назначение "карамелите" имат шанс да са доста голям фактор през новия сезон.
Имате грешка в първото изречение: "Наставникът на Селта Виго Унай Емери..."
Абсолютно никакъв контакт. За мен това е жълт картон за симулация на Костов.
Доколкото знам Скилачи в момента е играч на Бастия? Поправете ме ако греша, но в Севиля беше още преди да отиде в Арсенал.